Ενεργειακά Έργα

Φωτοβολταϊκά σε στέγες < 10KW

Φωτοβολταϊκά σε γήπεδα > 10KW

Αρχική

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο της  Solar Project   


             Η εταιρία ΚΟΤΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ¨SOLAR PROJECT¨ ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2010 και αποτελείται από μια δυναμική ομάδα  Διπλωματούχων Μηχανικών όλων των ειδικοτήτων.

            Η εταιρία μας αρχικά δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) με κύριο αντικείμενο τον σχεδιασμό και την κατασκευή μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

            Μέχρι σήμερα η εταιρεία μας έχει υλοποιήσει πάνω από 220 Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε στέγες και γήπεδα συνολικής ισχύος >4 ΜW.

            Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών, συνεχίζουμε δυναμικά με συνέπεια, αξιοπιστία και ποιότητα, φιλοδοξώντας να επεκταθούμε και σε ενεργειακά έργα του επιδοτούμενου προγράμματος ‘Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον’ και συγκεκριμένα σε παρεμβάσεις ψύξης-θέρμανσης, θερμομόνωσης και αλλαγής κουφωμάτων. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι εφόσον δεν έχετε ήδη προχωρήσει στην ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας υποβάλουμε μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική προσφορά. Σας προσκαλούμε να δείτε τα έργα μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.solarproject.gr και να επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις της εταιρεία μας.


Η εταιρεία απαρτίζεται από ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, απόλυτα καταρτισμένους που θα είναι δίπλα σας ανά πάσα στιγμή για να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία και να σας εξυπηρετήσουν.

 

Η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι τα έργα μας & οι απόλυτα ικανοποιημένοι πελάτες μας!


ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ-ΜΕΛΟΣ του ενεργειακού δικτύου ΔΙΑΘΕΡΜΙΚΗ
Μέλος Κ.Α.Π.Ε.